STEENOVEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1916 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Steenoven. Meer weten? Ontdek meer

6 jul 2024 om 18:39 Prima, precies volgens afspraak. Eten was goed, lekker.
30 jun 2024 om 21:27 Was de eerste keer maar zeker niet de laatste x dat ik hier shoarma heb besteld, ik heb gesmuld
30 jun 2024 om 20:39 Half uur te vroeg maar was weer heerlijk
28 jun 2024 om 20:28 Eten was goed en lekker. Alleen turkse pizza vergeten en vervolgens na het bellen eerst 20 minuten discussiëren jammer vertrouw een beetje als iemand binnen een minuut belt
25 jun 2024 om 21:22 Broodjes koud knoflook vergeten en komen filment terug .
19 jun 2024 om 5:46 Makkelijk bestellen, goede kwaliteit zoals altijd. Redelijk laat besteld, toch snel geleverd. Goed warm.
16 jun 2024 om 22:18 De bestelling zou langer duren, maar omdat we met kleine kinderen zaten hebben we gebeld of we het eerder op konden halen dan de bezorgtijd. Ze gingen er meteen mee aan de slag. Binnen 10 minuten was het er! Top!!
15 jun 2024 om 19:52 tantoe goeie kapsalon
4 mei 2024 om 18:22 Jemig het zou om kwart voor zes bezorgd worden, waar blijft het
3 mei 2024 om 20:33 100% ok
2 mei 2024 om 20:42 Supersnel geleverd, goed verzorgd en prima op temperatuur
27 apr 2024 om 19:46 Ontzettende lekkere pizza! Snelle bezorging.